vrijdag 21 december 2012

White Christmas

Trend van de week!

Deze week draait helemaal om Kerst, daarom hebben wij ook gekozen voor de trend White Christmas, want wie wil er nou geen witte kerst! 

Bekijk hieronder de collage en laat je inspireren! 


Trends:





Suggesties:




 

Accessoires: 


















dinsdag 18 december 2012

Trinny&Susannah shapewear


Wil jij er voor de feestdagen geweldig uitzien?  Gebruik dan shapewear van Trinny & Susannah. Wil jij strakkere benen en billen of ga je voor een geheel strakker lijf? lees hieronder wat je nodig hebt en bestel het bij www.suitofsin.nl met 50% korting. Gebruik bij je bestelling de code: TS. en je zult er geweldig uitzien met de feestdagen! 
Strakke bovenbenen en billenNiet tevreden met je billen of bovenbenen omdat ze aan de volle kant zijn? Ga eens op zoek naar een corrigerend broekje. Je billen en benen zien er direct strakker uit. Ze hebben deze trouwens ook in een rokje. Handig voor onder een jurk!
Plattere buik
Ook voor iedereen die een plattere buik wenst, is er een oplossing: de corrigerende tanktop. Je buikje is spoorloos en je taille wordt extra benadrukt.

Strakker lijf
Wil je dat je hele lichaam er op z’n voordeligst uit komt te zien? Dan is een corrigerende body of jurkje een aanrader. Borsten, taille, buik en billen: alles ziet er geweldig uit!

Geen tekenende lijnen
Het kan natuurlijk zomaar zijn dat je helemaal niets wilt corrigeren. Toch kun je dan kiezen voor shapewear. Omdat het naadloos ondergoed is kun je het perfect dragen onder een strak jurkje. Geen lelijke naden te zien van je lingerie en je lichaam oogt mooi strak. Een win/win situatie dus!




vrijdag 14 december 2012

Trend van de week!

Bij kerst en Nieuwjaar hoort een mooie jurk, hoge hakken en daaronder prachtige lingerie! Daarom hebben we speciaal voor deze dagen een trend samengesteld met lingerie die je normaal misschien niet snel koopt, maar met deze donkere dagen zeker tot hun recht komt.

Bekijk de collage hieronder en gebruik de links ;)







Trends:

1. Hyptonic Chamane

2. Idylle Parisienne

3. Boîte à Désir

4. cette

Suggesties:

1. Bodylicious Animal, Madam Supertrash Lingerie

2. Vertige Serre Taille, Implicite

3. Masquerade Hush Hush

4. Rumeur bustier Huit8

5. Susanna, Fantasie

PS. Wil je nog een spannend cadeautje kopen in het thema 50 tinten grijs? Bekijk dan op onze site de lieflijk erotische artikelen en verras je partner.

donderdag 13 december 2012

Cadeautasje

Koop nu een setje van Huit8 bij ons en krijg er gratis een cadeautasjes bij, Leuk voor onder de kerstboom! ;) 


Lingerie het meest gekochte cadeau voor minnaressen.


Lingerie het meest gekochte cadeau voor minnaressen.

Mannen en vrouwen doen hun minnaars en minnaressen rond de kerst het liefst lingerie cadeau. Dit blijkt uit een onderzoek onder meer dan 500 Nederlandse mannen en vrouwen die al een relatie hebben. Als er sprake is van een affaire, wordt in 41 procent van de gevallen de minnaar of minnares deze kerst verrast met lingerie. Maar wees gerust, ook voor de vaste partner is dit een populair cadeau. Bij maar liefst 29 procent van de ondervraagden valt de cadeau keuze op een pikant setje. 

Andere opvallende cadeaus voor de minnaar of minnares zijn 'jezelf verpakt in een lint (22 procent) en een dag naar een spa of resort (13 procent). Voor de eigen partner valt de keuze juist vaker op sieraden (13 procent), parfum (10 procent) en boeken, cd's of dvd's (8 procent)



dinsdag 11 december 2012

Het is lastig voor een model met grote borsten!


Bijna alle topmodellen zijn ultradun. Daarmee gaat gepaard dat de dames vaak niet al te grote borsten hebben. Natuurlijk zijn er uitzonderingen, zoals de Nederlandse Lara Stone die net wat voller is dan normaal en een flinke boezem heeft, maar er is een nieuwe ‘ster’ rijzende.
En het valt haar niet mee. “Het is lastig voor een model met grote borsten”, aldus de Amerikaanse Kate Upton die te zien is op de cover van Vogue UK’s januarinummer. Ten eerste past de volle buste niet in de sample sizes die gebruikt worden tijdens shoots en shows, daarnaast is het lastig om een fatsoenlijke beha te kopen bij bijvoorbeeld Victoria’s Secret. “Ik heb iets nodig zonder push-up. Ik wil ze niet groter laten lijken”

Lara Stone, voor Calvin Klein

Kate Upton, The model who keeps it real



maandag 10 december 2012

30% korting op Simone Pérèle

Tot 14 december 2012 krijg je bij Suit of Sin 30% korting op Simone Pérèle, Wij willen jullie daarom iets vertellen over de geschiedenis van dit merk.

Het verhaal van dit merk begint in 1948, wanneer Madame Pérèle, een jonge korsetten maakster, een klein eigen atelier begint in haar Parijse flat. In die tijd was de vrouwenemancipatie heel sterk aanwezig en bracht revolutie in de lingerie. Simone Pérèle lanceert "Soleil", een kanten bh met hoekige balconnets en "Souffle" doet een wind van bevrijding waaien door de wereld van de lingerie.

In de jaren '60 zorgt Simone Pérèle ervoor dat vrouwen niet langer hoeven te kiezen tussen schoonheid en comfort. Ze draagt bij tot de innovaties van het moment met de creatie van "Sole Mio" de eerste bh met Lycra-kant, die comfort combineert met een prachtige look.

Begin de jaren '70 pleiten de vrouwen voor meer vrijheid. Simone Pérèle laat zich van har visionaire kant zien en baar opzien met haar eerste onzichtbare bh: het beugel lozen model "Pétale" maakt furore met zijn uitgepuurde snit.

De vrijgevochten vrouw van de jaren '80 weet dat ze verleidelijk is en durft dat ook te tonen. Simone Pérèle, een legendarische naam in de wereld van de vrouwen mode, geeft die verleidingskracht alle kansen met de boodschap: "Een Pérèle kies je niet zomaar"

In de jaren '90 voert ondergoed de boventoon: push-ups en padded bh's mogen en zullen gezien worden. Lingerie wordt een heus modeaccessoire waarmee vrouwen hun sensualiteit kunnen uitspelen. Simone Pérèle bevestigt: "Opdat een vrouw haar volledige schoonheid kan uiten, dient eerst haar lichaam vrij te zijn"

De nieuwe generatie wil "zichzelf" zijn in ondergoed dat comfortabel en discreet aanvoelt. Simone Pérèle ontwerpt met succes modellen die aanvoelen als een tweede huid, als een deel van jezelf: Sunlight, Andora, Epure... een toppunt van technisch vernuft, elegant design en optimaal comfort.

De huidige bedrijfsleiders Catherine en Philippe Pérèle schrijven vandaag verder aan het legendarische verhaal van hun ouders, en staan garant voor de voortreffelijke waarden van elegantie en veeleisendheid die met het merk geassocieerd worden. Zij vinden het uitermate belangrijk om binnen het bedrijf de filosofie van Madame Pérèle te koesteren, die gebaseerd is op het respect voor de vrouw.


De actiecode voor de 30% korting is: SP304





vrijdag 7 december 2012

Very Special Romantic Christmas Tree!



Trend van de week!

Burlesque, onze trend van de week. Burlesque is een showstijl waarbij alles draait om de kunst van het verleiden. Burlesque artiesen zijn meestal gekleed in prachtige lingerie en vele accessoires zoals de grote veren waaiers waarmee zij delen van hun lichaam op een ondeugende manier verbergen.

Wil jij ook meegaan in deze verleidelijke trend. Bekijk dan onze collage en suggesties ;)


Trend: 

1. Fleur D'Afrique (ook verkrijgbaar in het zwart of wit)
2. Mistinguette (ook verkrijgbaar in het paars)

Suggesties:


Olcay Gulsen werkt ook met de Burlesque trend en heeft er een artikel over in haar tijdschrift.


donderdag 6 december 2012

Borstvergroting??

Stelling van de dag!

Hayden Panettiere's borstvergroting is mislukt. Zou jij het aandurven een om borstvergroting/verkleining te ondergaan?

Bekijk hieronder de foto van Hayden Panttiere's borstvergroting.



maandag 3 december 2012

Gratis Calvin Klein Cadeau

Speciaal voor de feestdagen hebben wij een leuke actie van Calvin Klein.

http://www.suitofsin.nl/lingerie/calvin+klein+lingerie/